Bloggamistahdista huolimatta osallistuin minäkin tänä vuonna Kesäyön Hullutteluun. Viime vuonnahan vain varjohulluttelin ja ideat loppuivat kesken kymmenennen päivän maissa. Ja puikot. Ja innostus.

Tänä vuonna ollaan pysytty paremmin tavoitteessa, tosin strategiakin on erilainen: pieniä töitä eli mennään siitä mistä aita on matalin. Aloituksissa on pysytty aikataulussa, joten tänään pistetään puikoille 21. neule. Niin tosiaan, kaikki tähän astiset työt ovat olleet neuleita.
Töiden koosta kertoo paljon se, että aloitetuista kahdestakymmenestä työstä valmiina on 17. Kuvia ei nyt valitettavasti ole, koska kirjoittelen tätä hävyttömästi työaikana. Valmiina on siis donitseja lasten leikkeihin 8 kpl, joista neljä jäi meidän neidille ja neljä lahjoitettiin tarhakaverin syntymäpäivänä. Samaa sarjaa jatkettiin kahdella muffinssilla, jotka jäävät myös meidän neidin aarteiksi. Onneksi, olivat kyllä surkuhupaisan näköisiä, mutta neiti tykkää. 
Näiden leivonnaisten lisäksi on valmistunut beibbarille kahdet neulotut vaippahousut, joista toiset taas meille ja toiset kestovaippojen kaverina toiselle tarhakaverille synttärilahjaksi. Ja kyllä kaverisynttäreitä on nyt tuolla 4 v:llä runsain mitoin, vielä huomenna on yhdet, mutta sinne taidetaan joutua viemään ostolahja. Aika ei vain yksinkertaisesti riitä lahjan väkertämiseen.
Mutta jatketaan listaa..
Valmiina on myös neljä tiskirättiä, kaikki samasta ORANSSISTA puuvillalangasta, jonka hamstrasin männä viikolla Lankamaailma Nordiasta. Ostin ihan rätti tarkoitukseen ja oranssin lisäksi myös ruskeaa, vihreää ja punaista. Enpä vaan silloin arvannut, että 50 g kesästä tulee 4 kpl rättejä, joten muut värit odotelkoon rauhassa vuoroaan.
Itselle valmistui juuri eilen Coachella myöskin Nordiasta hankitusta sekoitelangasta. Aikas onnistunut, vaikka itse sanonkin. Mietinkin juuri, pitäisikö käydä jälleen hankintareissulla, kun samaa lankaa löytyi vielä muinakin silmää miellyttävinä väreinä. Mutta ehkäpä yritän nyt hillitä itseäni..
Tällä hetkellä kesken olevat työt jatkavat samaa linjaa, eli kesken on yksi donitsi, yhdet vaippahousut ja vaihtelun vuoksi yhdet villasukat neidille. Eli pienillä töillä jatketaan, mutta tarkoitus olisi vielä ottaa työn alle yksi virkattu verho sekä alpakkaneule miehelle, joten eiköhän heinäkuuksikin vielä tekemistä riitä.

Jaahas, pitänee jatkaa töitä..