Synttärilahjaksi pyysin mieheltä moottoripyöräajelua Porvooseen ja tarkemmin sanottuna sen kuuluisaan lankakauppaan. Verukkeena oli langat hänen pitkiin kirjoneulesukkiinsa, jotka olen luvannut neuloa.

Olipas todella mukava reissu, ilma oli kaunis ja lämmin, kypsyvän viljan tuoksu leijaili ympäristössä eikä pahempia ruuhkiakaan ollut, vaan mies sai lasketella pyörällään omaa tahtiaan. Oli muuten ensimmäinen matkani pyörän takana tänä kesänä.

No lankakauppa löydettiin helposti, mutta sitten alkoi ongelmat: Pitäisi varoa mitä pyytää, sain nimittäin juuri sen mitä pyysin. Miehelle sukkalangat, enkä muuta. Höh! Typerryin täysin valikoiman nähdessäni, eikä mieleeni tullut ainoatakaan ohjetta, joihin olisin niitä ihanuuksia voinut käyttää.

Yhteen jo aiemmin suunniteltuun malliin olisi löytynyt täydellistä lankaa, mutten muistanut ohjeen mukaista menekkiä, enkä siis ostanut sitäkään. Arvatkaa harmittiko! No, koko ostosmatkan saldo oli siis neljä Sisu-kerää. Jippii (huomioikaa sarkastinen sävy) !!

No, lohduttaudun ajatuksella, että vasta kotiin palattuamme tajusin, että on hieman kyseenalaista riittääkö 200 g miesten polvisukkiin, eli saatan joutua palaamaan vielä lähiaikoina kyseiseen puotiin ;).

Ai niin, vielä on pari päivää aikaa osallistua arvontaan!