Edellisen postauksen jälkeen tapahtunutta: Uhosin viimeksi, että nyt saivat villahousut riittää, mutta ei mennyt kauan kun nöyränä tyttönä kävin penkomassa niitä puodin hahtuvavarastoja ja kutaisin vielä kolmet hahtuvaiset pöksyt. Niin-pä! Mutta ylväänä ilmoitan, ettei hulinoiden jälkeen ole puikoilla ollut grammaakaan hahtuvaa tai merinovillaa. Auts, merinovillaa onkin ollut pikkuruinen nöttönen, mutta siitä lisää myöhemmässä postauksessa kuvien kera.

Reippaasti aloitettu ylösalaisin raglan Samoksesta päätyi purkuun, jälleen kerran. En tiedä mikä siinä langassa oikein on vikana, kun se ei millään suostu muuntumaan valmiiksi tuotteeksi. Siis tottahan se vika on siinä langassa eikä neulojassa ;). No ihan rehellisesti puhuen, ongelmaksi muodostui palmikon kierrot, joita harjoittelin tekemään ilman apupuikkoa. Ei tullut siistit ja vyötärössä asti ollut paita keriytyi taas häpeämään.

Valmistui helmikuussa vielä kahdet pikkuruiset villasukat typylle (koko 20), en ole vieläkään saanut kyseisiä tekeleitä punnittua, joten helmikuun tilastot jää yhä päivittämättä.

Eikkuliinihan osallistui kestovaippahulinoille 2.3. kaapelitehtaalla ja oli nimenmukaisesti hulinaa. Kävijöitä oli ajoittain turhankin paljon ja tungos melkoinen. Oli mukava tavata henkilökohtaisesti "vanhoja" asiakkaita, joopa joo, onhan puoti jo reilut puoli vuotta ollutkin auki.