Jostain syysä nyt ei mikään oikein onnistu (vrt. edellinen postaus). Ensinnäkin tästä tuli aivan liian pieni, mikä aiheutti tarkoitetussa saajassaan suurta hämmennystä. Toisekseen logiikka petti täysin ja kuljetin lankoja nurjalla puolella värivaihdoissa ajattelematta lainkaan, että kaulushan kääntyy ulospäin. Luonnollisesti kerroksen vaihtumiskohta on juuri kauluksen kohdalla. Eli näkyvät tosi rumasti, eli täytyy kehittää jotain.

 

Pienuus ei onneksi sinällään ole mikään suuri tappio, koska kesän aikana sukuun pitäisi tulla uusi jäsen, joten käyttäjä tälle kyllä löytyy, kunhan saan tuunattua tuota kaulusta jotenkin. Ideoita kellään? Tein takkiin ohjeen mukaisen i-cord hörhellyksen reunaan, joten purkaminen ei ole varteenotettava idea.

 

Jos aivan rehellisiä ollaan, reunuksen neulominen ei ollut yhtään niin kamala homma, kun etukäteen pelkäsin, vaan neuloutui nopsasti telkkaria katsoessa. Nyt puikolla olevassa versio kakkosessa tuleekin olemaan yli sata lenkkiä, joten sen tekeminen saattaa kestää pidempään.

 

Tosiaan, versio kakkonen on puikoilla ja kahdeksan kerrosta on vielä ennen reunusta. Nelosen puikoilla neulominen tuppaa rasittamaan ranteita, mutta kun toinen odottaa takkiaan, niin minkäs teet.. Seuraavaksi kyllä taas jotain itselle.

 

Tältä näyttää ensimmäinen versio:

 

 

 

Malli: Pinwheel

Lanka: Samos

Puikot: 4 mm

Kulutus: 184 g

Koko: 1-1,5 vuotta

 

PS:iin tämäkin...