Tulipas käytyä Turussa vanhan ajan markkinoilla. Ensikertalaisena en oikein osannut keskittyä olennaiseen, eli ostamiseen. Ihastelin vain suu auki myyjien hienoja vaatteita ja pienoisnäytelmiä joita esitettiin yleisön keskellä. Ihastuttavaa, tänne tahtoo uudelleen.

No, ostinhan mä pari pienen pientä vyyhtiä ihanan värisiä lankoja. En laita nyt kuvaa, koska kerin ne jo eivätkä näytä läheskään yhtä herkullisilta kerällä. Valmiina neuleina sitten.

Sain myös kaupantekijäisiksi pussillisen kool-Aidia. Olen yrittänyt vältellä tätä "värjäyspulveria" koska mulla tuntuu nykyään olevan tapana innostua, no miten sen nyt sanoisi, ehkä hieman liikaa, niinkuin nyt esimerkiksi hahtuvien ja vaippakankaiden osalta.

Mutta kun kerran ilman sai, niin pakkohan se on kokeilla. Pitänee vain odotella että mies on poissa kotoa, ennen kuin sekoittelee noitaliemet.

Apua kaipaisin sen verran, että kukas sitä lankakauppaa pitikään siellä markkinoilla?? Olen lueskellut hänen blogiaan, mutta näitä on tullut tämän kevään aikana luettua niin paljon, etten millään muista kuka on sanonut mitä. Oli muuten todella kauniita lankoja, onneksi budjetin pienuus pelasti suuremmalta hamstraukselta.

Vaippatehtailu on edennyt sen verran että valmiina on yksi pul-taskuvaippa, jota suuruutensa vuoksi käytetään ainakin hetken vaippakuorena, sekä yksi AIO. Tämä oli niin kiva, että pissit tulivat ennenkuin ehdin saada vaippaa kunnolla päälle. ;) No julmana äitinä laitoin vaipat pisseineen kaikkineen typylle, jotta sain koon ja mallin tarkastettua. (vaihdoin toki heti sen jälkeen, ei tarvitse soittaa sosiaalitoimeen lapsen kiduttamisesta ;)) Hyvä oli niitä lissee. Kaksi mallia vielä testaamatta ja sitten parhaimmat sarjatuotantoon..

On sitä syntynyt muutakin valmista, keittiön verhot ja makkarin tuuletusikkunaan verho. Täysin suoria sivuverhoja ja kappoja, tylsää, siispä ei kuvia. Lyhensin lisäksi parvekkeen pöydällä olevan vahakankaan ja jossain mielenhäiriössä peitin jopa epätasaisen leikkauspinnan kanttaamalla liina. Vinonauhaa kului metri poikineen, mutta hieno siitä kyllä tuli, vaikka itse sanonkin.

Mutta nyt tikuttelemaan noi hahtuvaiset vaippahousut valmiiksi, että voin aloittaa uuden niistä markkinavilloista. Hmm, minetkohan vaippahousut yksi lapsi ihan oikeasti tarvitsee??