Koko kevät on ollut yhtä hulinaa, niin töissä kuin kotonakin, kun olemme yrittänyt asettaa vahva tahtoiselle typyllemme jonkinlaisia rajoja. Taistelua taistelun jälkeen. Hyrskynmyrskystä huolimatta käsitöitä on tehty kaiken aikaa, mutta niiden kuvaaminen ja saattaminen tänne blogiin olisi vaatinut yliluonnollisia voimia.

Nyt tuli pakko rako, kun ystäväni tilaama neuletakki valmistui ja tarkoitus olisi tiputtaa se tarhaan, josta hän sen löytää tytärtään hakiessa.
 
 
 
 
Malli: Drops
Lanka: Novita Nalle (beige), Capinera (lohi) jaRed Heartin Denver (valk)
Puikot: 3,5 mm
Kulutus: 664 g
Koko: M-L
 
Muuta: toivottavasti sopii, eikä roiku päällä. Tämä mallihan on suunniteltu alpakkalangalle ja tämä lanka on raskaampaa. Takki on myös neulottu kokonaan aina oikein neuleena, joten sehän venyy ja paukkuu.
 
Ilmoittauduin mukaan KYHiin ja nyt pitäisi kiireesti virkata tätä eteenpäin.. Ei se valmistu toukokuussa, mutta olisi kiva saada se edes vähän valmiimmaksi.
 
 
 
Eli virkattu torkkupeitto seiskaveikasta, valmiina noin 70 * 70 cm + irrallisia paloja eri vaiheissa. Kyllä se vielä siitä, jonain päivänä.
 
Valmiita bloggaamattomia neuleita on odottamassa kuvausta, sekä muuta ompelukin on eksynyt neidin kaappiin, joten niistä lisää seuraavalla kerralla, ehkä...
 
Kesäkuuta, kesää ja KYHiä odotellen,
Lastu