Nämä Novitan mallilla neulotut sormikkaat valmistuivat jo toissa päivänä, mutta nyt vasta sain pääteltyä langanpätkät.

niin ja tiedän että kuva on taas tuttuun tyyliin ala-arvoinen, mutta se onkin suoraan kamerasta siirretty ilman mitään vippaskonsteja.

Malli: Novita
Lanka:Wool
Puikot: 2,5 mm
Kulutus: 91 g

Tein ohjeen mukaan, paitsi että jätin kämmenen päälle kuuluneen palmikon pois. Nämä tilattiin viime jouluna lahjana annettujen sinisten seuraajiksi, enkä viitsinyt tehdä aivan samanlaisia. Siniset ovat ilmeisesti olleet käytössä, kun ovat sormet kuulemma puhki kuluneet. Eli tämänkin vuoden joululahja pahkäily päättyi tämän henkilön osalta tähän.

Olen yrittänyt koko päivän soittaa lähimpään auton merkkihuoltoon, mutta sieltä ei vastaa huoltoneuvonta- eikä jälkimarkkinointipäällikönkään numero. Prkl! Menee hermo. Taitaa mennä liian hyvin näin taantumankin aikana, kun ei asiakkaita palvella. Aion antaa asiasta tulikivenkatkuista palautetta, kunhan saan jonkun langan päähän. Tai sitten soitan automyynnin puolelle, ja haukun lohdutukseksi automyyjän. Ei niin paha juttu kuin kuullostaa, mä olin aikoinani töissä siellä ja siellä on edelleen paljon tuttuja niiltä ajoilta. ;)

Vieläkö muistatte tämän?

Siis sen pinkin takkisen. No, nykyään meillä on sitten jonniin verran pinkkiä huopaa askartelutarvikkeiksi. Siippa pesi pyykkiä ja kyseinen takki eksyi muun pyykin seassa koneeseen. Onneksi napit sentään pysyivät ehjinä, joten saan ne uusio käyttöön. Mutta vähänkö harmitti. Itse asiassa niin paljon etten kyennyt tekemään muuta kuin nauramaan.

Ja kaikkein huvittavinta tapauksessa oli se, että siippa oli kyllä huolehtivaisesti poistanut pyykistä pois kaikki konepesun kestävät neuleet, mutta ton sen satsin ainoan käsinpestävän, sen siippa kyllä jätti sinne ;)