Jälleen tylsä kuvaton postaus.

Keskeneräisten neuleiden määrä sen kuin kasvaa. Miehen neule odottaa päätöstä muotoutuuko se paidaksi vai takiksi. Takakappale valmiina ja toisen hihan resori neulottu. Tässä vaiheessa lumottaret hyppäs puikoille.

Lumottarien surkuhupaisa tarina onkin kerrottu jo edellisessä postauksessa. Sitkeästi jatkoin tikuttelua ja olen pohjelevennyksissä. Tässä vaiheessa käly soitti ja tilasi minulta parit kirjoneulesormikkaat. Lupasi pistäytyä seuraavana päivänä ja pistäytyikin.

Tulos: tavalla tai toisella meille on kotiutunut seitsemää väriä nallea ja yhtä seiskaveikkaa kerälliset. (Seiskaveikka oli todennäköisesti kälyn vahinko-ostos, eiköhän tuonkin pitänyt nallea olla.) Lankojen lisäksi sain ohjeet viisiin kirjoneulesormikkaisiin vuodelta hmm.. olisko ollut 46?

Ohjeessa ei ollut mainintaa langasta, ainoastaan että kasin puikoilla pitäisi tikutella. 3,5 mm puikoilla nallesta neulottuna ainakin ensimmäisestä miesten sormikkaasta tuli jättiläiskokoinen. Aloitin siis testiversion naisten sormikkaista 3 mm puikoilla. Käly kertoi, että oli saanut nallella sopivan kokoisia lapasia aikaan.

Elikkä kummatkin sormikkaat vaiheessa, itse asiassa miesten on menossa purkuun kunhan sisuunnun tarpeeksi. No tässä vaiheessa tajusin, että puodin villarivarasto kaipaa kipeästi täydennystä. Eli ohutta merinoa kerimään vyyhdiltä.

Eli lanka on lisääntynyt hyvistä päätöksistä huolimatta ja keskeneräisten töiden määrä räjähtänyt käsiin, että hyvää viikonvaihteen jatkoja vaan kaikille teillekin.