.. ainakin pikkusukille. Eilisen kirjoituksen jälkeen on kaksi työtä poistunut puikoilta, ensimmäisenä nämä sukat:

1238840977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: tavan, tiimalasikantapäällä
Lanka: Nallen jämiä, musta, valkoinen ja vihreä -> PS:iin
Puikot: 2,5 mm
koko: n. 25
kulutus: 36 g

Tosiaan sisuunnuin eilisestä postauksesta sen verran, että päätin vihdoin tehdä nämä valmiiksi ja aamulla sitten päättelin langanpäät. Muuten kivat, mutta neiti ei suostu laittamaan jalkaansa. Että näin meillä..

Ja jotta ei turhaan rikota loistavaa epäonnistumisten sarjaa, seuraavaksi puikoilta lähti pinaattitunika, joka näyttää tällä hetkellä tältä:

1238841048_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka, niin ihanaa kuin muuten onkin, ei sopinut malliin. Pitäisi olla paljon laskeutuvampaa.. Tunika/mekko oli jo yli lantion kun sovittaessa tulin ottaneeksi puikot pois nähdäkseni miten helma laskeutuu. No ei laskeutunut vaan siivekkeet könöttivät ulkonevina piikkeinä. Ja ei kun purkuun. Eikä pienesti v******t.

No hyvä puoli asiassa on se, että kun mua vi.. anteeksi, kovasti harmittaa, minulla on tapana alkaa siivoamaan. Nyt meillä on sitten imuroitu ja pesty lattiat, sekä kaupanpäälle olohuone ja ruokailutila omaavat nyt puhtaat ikkunat. (Tämä on siis tosi tosi harvinaista, inhoan ikkunan pesua yli kaiken) Urakkaan ryhtymistä tosin vauditti se tosiasia, että viikon sisällä ne ikkunat on pestävä, koska pääsiäisviikonloppuna meillä juhlitaan neidin synttäreitä.

Siivoaminen sujuikin yllättävän kepeästi televisiosta tulleen Tartu mikkiin uusinnan parissa. En normaalisti muista koskaan tuota katsoa, mutta onneksi tytärpuoli oli lääntänyt tv:n oikealle kanavalle ja siellähän lauloivat Suvi Teräsniska ja ah niin ihana Olli Lindholm jotain Yön vanhaa biisiä. Tavoistani poiketen innostuin myös laulamaan mukana, joten siinä me hoilattiin kaikki kolme naista, tytärpuoli, typy ja minä kaikki mahdolliset kappaleet Hennosta kuiskauksesta Pauhaavaan sydämeen.

Hauskaa oli, ja lattiatkin tuli pestyä kuin huomaamatta tanssiessani mopin kanssa. Mies hieman katseli pitkään, mutta päätti viisaasti vaieta. Selvisihän taas siivouspäivästä helpolla ja kaikilla oli hauskaa. Laulamisestani huolimatta kukaan ei myöskään tainnut saada pysyviä traumoja ;)