valmistuivat viimeisimmät neuleet. Ja koska loput keskeneräiset menevät ikuisuusneule- kategoriaan, voidaan nämä varsin turvallisin mielin todeta myös elokuun viimeisiksi valmistuneiksi.

Mutta pidemmittä puheitta.. kerroinhan siitä pinkistä setistä, jota kummitytölle neuloin ja jota meidän neitokainen himoitsi? Ai kerroin, no hyvä! Korvaukseksi saadusta kissapaidasta huolimatta pinkkiä oli saatava, joten puikoillehan sitä taas päätyi.

Lopputuloksen näette tässä:

ja tässä uuden omistajansa päällä:

ja vielä ihanaiset Karnalux-löydöt lähikuvassa:

Malli:oma
Lanka: Viking Baby Ull
Puikot: 2,75mm, 3,00mm, 3,5mm, 4,00 mm ja 4,5mm
Kulutus: 137 g
Koko: 2,5 - 3 v
Muuta: Neiti valitsi napit ihan itse, vaihtoehtona olisi ollut oranssit kukkaset ;)
Tykkään ja yllättäen neitikin tykkää, olisi pitänyt saada laittaa vielä pyjaman kanssa sänkyyn.

Ja kuten mallikuvasta näkee, meillä ei enää suuremmin kestoilla. Suurimmatkin vaipat jäivät vähän aikaa sitten pieniksi, ja koska meillä jo kovasti pottaillaan, en viitsinyt enää tehdä suurempia. Loppuaika mennään nyt sitten kertiksillä.

Tämän jälkeen pinkkikiintiö oli tosiaankin ääriään myöten täysi, joten tekaisin miehelle setin talven varalle ja jäähallien viileyttä torjumaan.

Malli:Lina, loput omaa sovellusta
Lanka: Gjestal Baby Ull
Puikot: 2 mm, 2,25 mm ja 3,5 mm
Kulutus: 187 g
 

Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivat setin sisältävän kaksi pipoa. Ensiksi neulottu Lina oli liian pieni ja uhrauduin sitten ottamaan sen omaan käyttöön ;). Myöskään palmikkomalli ei siippaa viehättänyt, joten lopullinen versio tehtiin sitten aivan perusmallilla. Huppukynsikkäitä en ole aimmin tehnyt, mutta ihan kivat tuli. Langanpäiden päättelyn kanssa meinasi vaan hermo pettää. Mutta nyt ne on päätelty.

Setti kaipaa vielä hieman silitysrauddan vilautusta, varsinkin pipo ja turkkilaisneuloksinen kaulaliina, mutten viitsinyt alkaa neidin nukkuessa kolistelemaan silityslaudan kanssa.

Nyt kaivamaan sukkalankoja esiin, kohtahan se vuorokausi jo vaihtuu..