Toinenkin tunika Novitan ohjeella valmistui, mutta nyt vastaanotto ei ollut niin ilahtunut kuin ensimmäisen tunikan kanssa. Toisaalta, en ole pingoitellut tuota mitenkään ja toivonkin tulevan pingoituksen parantavan lopputulosta. Mutta missä pirussa mun neulatyyny on??

Neulatyynyn mystinen katoaminen saattaa romuttaa mun suunnitelmat huomisesta korjausompeluiden päivästä. Suunnitelmissa ainakin irronneiden hihansuutarrojen ja lahkeensuukuminauhojen uusimista. Ja eiköhän sitä jotain muutakin ilmaannu, kunhan saan otettua ompelukoneen esiin. Nämä kaikki ovat odottaneet korjausta jo pari kuukautta, mutta voiko tylsempää homma olla?? Ja nyt kun mä vihdoin päätin ulkoistaa neidin hoidon iskälle ja tarttua härkää sarvista, niin se kadonnut neulatyyny tulee vavisuttamaan mun päätöstä. Siis eihän kukaan voi ommella ilman neulatyynyä ja nuppareita, eihän?

Jep, täytynee unohtaa tuon suuntaiset suunnitelmat ja harrastaa vaan neitokaisen kanssa talviurheilua huomenna. Typy sai joulupukilta luistimet ja ollaan kerran käyty kokeilemassa. Pakkaset ovat estäneet ulkoilun tehokkaasti, mutta viikonloppuna voisi taas käydä kokeilemassa. Neidin tarharyhmä aloittaa luisteluharjoitukset ensi viikolla, ja mä haluaisin että hänellä olisi jo vähän tuntumaa luistimien käytöstä ennen sitä.

Ja pisteenä talviliikunnalle vaari oli eilen käynyt tiputtamassa suksipaketin kuistille. Iltasella sitten siirtelin (ihan itte, nih!) siteet oikeille paikoille ja pitihän sitä vielä käydä testaamassa. Hienosti sujui ja kun ihmettelin kuinka osaa, kertoi katsoneensa vierestä kun osa tarhakavereista harjoitteli. Ovat siis tämän viikon harjoitelleet hiihtoa tarhassa, mutta mä olin sitä mieltä, ettei meille tänä talvena vielä tule suksia. Mutta siis typy 2 v 9 kk osaa hiihtää!

Itse kun en suuremmin liikuntaa harrasta, siis lainkaan, jouduin jo vastaisen varalle hakemaan systeriltä luistimet pitkäaikaislainaan. Toisaalta, tuskinpa sekään niitä on pariinkymmeneen vuoteen käyttänyt ;). Mutta suksia en hommaa, en ainakaan tänä talvena. Piste.

Ai niin mutta se tunika, tässä olkaatten hyvät...

Malli:Novita
Lanka:Rose Mohair
Puikot:4 mm
Kulutus: 141 g
Tuomio: Lyhyt ja leveä, näyttää äitiysvaatteelta, mutta josko tuo pingoittamisella paranisi. Jos ei niin puretaan pois. Nopeasti kuitenkin valmistui, niin ei harmita niin paljoa.

Parempaa jatkoa odotellen,
Lastu