Siis työt valmistuvat.. Vaippoja on tullut ommeltua, lähinnä tilaustöitä, jotka viilettävät toimitukseen ilman kuvausta. Mutta on niitä varastotuotteitakin valmistunut pikkuhiljaa. Hyvä niin, enemmänkin saisi tietenkin olla.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toimittajan huom! On tässä postauksessa neuleasiaakin, ellei kestoilut nappaa, rollaa vain alaspäin.

 

Tässä muutama esimerkki:

 

1802943677_5d6f2dacf8_m.jpg

Eikku Easy, eli all-in-one vaippa, pinta br pulia, imut flanellia ja bambua, sekä kuivaliinana fleece.

Kuminauhoina lahkeensuissa ja selässä framilon ja kam:in muovinepit kolmiportaisessa kiinnityksessä. Toimiva paketti, meiltä poistui taskuvaipat käytöstä näiden myötä, vaikka kuivuminen onkin huomattavasti hitaanpaa.

 

1396446098_fa5b1b2a69_m.jpg

 

Eikku-sisävaippa puuvillavelouria, kiinteät imut puuvillafroteeta ja ulosvedettävä lipare hamppucollagesta ja bambufleecestä. Lipareen ulosvetoaukko mahdollistaa myös erillisen lisäimun käytön.

 

Jälleen kuminauhat framilonia ja 4 -portaisesti säädettävä nepitys kamin nepeillä. Nämä ja villarit, loistava yhdistelmä. Meillä on siirrytty jopa osittaiseen yökestoiluun. No myönnetään, enimmäkseen kyllä käytetään öisin kertiksiä.

 

1802944369_0003454499_m.jpg 

Sitten olen askarrellut näitä, ensin pakottavaan tarpeeseen ;), ja sen jälkeen myyntiin. Suhtauduin kestositeisiin todella suurella varauksella, ja käytin tavallisia kaupan kertiksiä. Kunnes eräänä sunnuntaiaamuna havahduin karuun todellisuuteen, että kaapissa oli jäljellä YKSI ainoa side.

 

No, eipä auttanut muu kuin rynnätä alakertaan ompelupuuhiin ja testaamaan. Ja hitto soikoon, nehän ovat loistavia. Enpä ole koskenut kaupan siteisiin sen jälkeen. Varoiksi ostettu paketti on yhä vessassa avaamattomana. (löysin sen vahingossa tänään, kun etsiskelin vahvempaa käsivoidetta.)

 

Ja koska tämä on kuin onkin neuleblogi, mennäänpä asiaan. Pikkuruisia neuleitakin on valmistunut.

 

1856106641_42c2143ad6_m.jpg

 

Itselle neulotut kerttusukat saivat kavereikseen siskontytölle joululahjaksi menevät. Samalla vanhan roosan värisestä seiskaveikasta, kulutus tällä kertaa 88 g. Kantapäät lahjasukissa sileää neuletta näistä omista poiketen.

 

1856927424_b697c783bf_m.jpg

 

Ystävän poika täytti 2 v. Neuloin poitsulle liivin pirta-langasta. Tässä liivi edestäpäin, tylsä eikö vain? Liivin kirjailu on selkäpuolella, jossa on pojan syntymävuosi eli  05  ja sen alla sukunimi. Eli eräänlainen ”pelipaita”. Mun mielestä ihan hauska idea, kuvitelkaa mielessänne miltä näyttää. Sukunimen takia en viitsi takakappaletta kuvata.

 

Niin, malli oli siis oma, ja langankulutus 149 g.

 

1856105027_f32919ab63_m.jpg

 

Sen jälkeen puikoille pääsi ruska-sormikkaat, tosi kaunis malli ja kaunis oli lankakin. Tunnistatko SNY:ni? Aivan oikein. Syyskuun paketistasi saamaani floricaa. Kiitos jälleen!!

Lankana siis florica ja kulutus 39 g.

 

Mitäpä vielä, aivan..

 

1856933082_7f5714c28a_m.jpg

Kammottavat vihreät peruskintaat Asadon kirppikseltä ostetusta vyötteettömästä sekasotkulangasta. Siis aivan kauheat. Vaatii joko todella loistavan koristelun tai purkutuomion. No, aina ei voi voittaa.

Langan kulutus ilman koristeita 47 g, malli peruslapanen peukalokiilalla.

 

Torstaina puikoille pääsi ensimmäiset neulomani merinohousut. Eikkuliinissähän on ollut myynnissä ohutta vaippahousuihin soveltuvaa merinovillaa. Mua on koko ajan harmittanut vastata kaikenlaisiin kyselyihin lankaa koskien, etten tiedä, en ole neulonut eikä meillä ole käytetty. Päätin sitten paikata tämä aukon ja tässä on tuotos. Pitkälahkeiset villarit M-koko. Langankulutus 107 g.

 

1856110031_421cc81b59_m.jpg

Helppo ja mukava neulottava. Pidosta en vieläkään osaa sanoa mitään, on vasta menossa pesuun ja lanoliinitukseen. Mutta olen hyvin luottavainen ja ovat tulossa myyntiin heti kun ehdin.

 

Lumottaret on puikoilla yhä, teräosat kantapäineen valmiit, vain varret puuttuu ;)

 

Neulomisintoa kaikille toivotellen,

Lastu