Olin toinen kommentoija Meerin blogissa. Suora copy-paste lainaus: "Nyt sitten laitan lahjan kiertoon. Eli tarvitaan kolme vapaaehtoista, jotka haluavat käsintehdyn lahjan minulta. Juju on se, että sinun tulee laittaa tämä sama juttu omaan blogiisi, eli olet valmis laittamaan kolmelle seuraavalle itsetehdyn lahjan. Lahja voi olla pieni tai iso, neulottu, ommeltu, mitä vaan! Kunhan se on itse tehty. Jos haluat osallistua jätä kommentti! Otan yhteyttä osoitetiedoissa heti sen jälkeen, kun olet omassa blogissasi ilmoittanut asiasta. Yllätyslahja tulee 365 päivän sisällä siitä, kun olemme tietoja vaihtaneet keskenämme."

Tässä lainauksessa ei ole täysin kyse laiskuudestani, asia vain tulee tuosta niin selkeästi ilmi, etten ikuna osaisi sitä noin selvästi kertoa. Seli seli..

Yhä edelleenkään ei uusia neuleita valmiina. Aloitin tekemään ystävän kolmivuotiaalle pojalle hupparia, lupaavasti etenee. Pitäisi valmistua eräpäivään mennessä.

Kestovaippoja olen muutaman ommellut, eteneminen on vain hidasta, koska minulle tuntuu olevan täysin mahdotonta tehdä valmiin kaavan ja ohjeen mukaan. Sitten kun lähtee soveltamaan tuumailut venyvät joskus tooodella pitkiksi..  Laittelen kuvia kunhan saan niitä enemmän tehtyä.

Pojan lahja tuli päätettyä, mutta heti perään tuli toinwn probleema, mitä tekisin 85- vuotiaalle isoäidilleni jonka syntymäpäivät on jo 22. päivä?