LuinMarin postauksen jossa hän listasi käsityösuunnitelmiaan kuluvalle vuodelle. Erään linkin avattuani suorastaan ällistyin. Miten Novitan nätti tunikaohje onkin voinut mennä kokonaan multa ohi. No, toisaalta enhän ole enää vuosiin tilannut Novitaa (tai muitakaan käsityökehtiä) enkä ole irtonumeroinakaan nyt niin hirveän montaa ostanut. Kaupassa olen kyllä mielestäni kaikki selaillut, mutta olisiko tuo syksyn 2009 lehti sitten jäänyt kokonaan välistä.

Onneksi ohje löytyi netin neulemalleista, joten pääsin heti luomaan silmukoita. Ja tässä hän nyt on, uunituoreena..

jaahas, olipas laadukas kuva. Kameran näytöllä palmikotkin sentään näkyivät. Ihan oikeasti, näkyivät ne! Mutta Novitan sivuilta parempi kuva.

Malli:Novita
Lanka:seiskaveikka verenpunainen
Puikot: 4 mm
Kulutus:385 g
 

Nätti malli ja kiva neuloa. Voisi tehdä toisenkin, mutta enpä taida tarvita kahta samanlaista

Sydämentykytyksiä aiheutui modauksista, neuloin siis ohjeen vastaisesti pyörönä. Kainalokavennuksia lähestyttäessä lueskelin ohjetta eteenpäin, että mitenkäs ne kavennukset sitten menikään. "lisää 9 silmukkaa kumpaakin reunaan" mitä helvettiä, LISÄÄ?? Miten mä nyt pyöröneuleeseen lisään sivusaumoihin yht´äkkiä 18 silmukkaa??!!

Onneksi valaistuminen tuli niin nopeasti, etten ehtinyt ruveta täällä ääneen meuhkaamaan. Siippa olisi taas naureskellut viikkotolkulla mun järjenjuoksua.

Eilen oli taas länskärineulojien tapaaminen Nummelassa. Mickellä? oli mukanaan Wollmeisea pienen lankakaupan tarpeisiin ja mäkin sorruin ostamaan vyyhdillisen sukkalankaa. Ensimmäiseni (ja ainokaiseni, hinnan kipuraja on normaalisti huomattavasti alempana)! Tosin syytän tästä Zeldaa, joka kyllä itse tietää miksi ;).

Anteeksi, jos nimimerkki meni väärin, muistini ei toimi edelleenkään. Ensin oli raskausdementia, sen jälkeen imetysdementia ja sen jälkeen jäi vain dementia. Jep.

 

 edit. lisätty linkki ja poistettu kirjoitusvirheitä ;)