Täällä Länsi-Uudellamaalla on nyt muutaman kerran kokoonnuttu neuletapaamisten merkeissä. Olin ihan täpinöissäni ajatuksesta, mutta sovitut tapaamisajat eivät sitten tähän mennessä passanneetkaan aikatauluihini.

Torstaina oli sitten kolmas tapaamiskerta ja manasin jo mielessäni, että taas jää ylitöiden takia tapaaminen väliin. Sattuma kuitenkin puuttui peliin ja meidän ipana tuli keskiviikkona kipeäksi.

Torstai päivä vietettiinkin sitten terveyskeskuksessa, jossa alettiin vihdoin paneutua neidin toistuviin korvatulehduksiin. Oli rankka päivä niin neidille kuin äidillekin verikokeineen, nieluviljelynäytteineen ja röntgenkuvineen. Mutta toisaalta oli suuri helpotus, että asiaa alettiin viimeinkin tutkia, kun koko syksy on mennyt sairastaessa.

Mutta asiaan, illalla dumppasin typyn iskän hellään hoivaan, pakkasin puikot ja langat mukaan ja huristelin Lohjalle elämäni ensimmäiseen neuletapaamiseen. Hieman jännitti mennä uutena paikalle, ketään tuntematta. Mutta jännitys oli turhaa, oli todella hauskaa ja tulokaskin otettiin hienosti vastaan, kiitos teille kaikille osallistujille siitä.

Nyt vain odottelemaan seuraavaa tapaamista, ja sori vain työnantaja ja asiakkaat, ylityöt eivät tule sinä iltana kuuloonkaan.. ;)