Vuonna 2009 dokumentoitiin 148 valmistunutta työtä. Luku sisältää muutamia virkkaamalla tehtyä, mutta osuus on niin vähäinen, etten erottele.

Määrällisesti eniten valmistui sukkia, yhteensä 31 paria, joista lasten 15 ja aikuisten 16 paria.Toiseksi suosituin tuote oli pipot, joita pääteltiin 28 kpl. Puolet aikuisten.Seuraavaksi ahkerimmin tikuteltiin lapasia, joita syntyi 22 paria, joista peräti 18 paria aikuisille

Suurin yllätys oli mekot ja muut yläosat joista aikuisille valmistui 7 kpl ja lapsille peräti 18 kpl. Näistä huolimatta tuntui, että neuloin koko vuoden pieniä töitä.

Näihin neuleisiin kului lankaa 14.950 g.

Ostettuja lankoja en ole kirjannut ylös, mutten usko niitä noin paljon olevan. Lankavarastoa pienensi myös siivouksen myötä tarhaan lahjoitetut kaksi muovikassillista jämä- ja yök-lankoja.

Lahjaksi en saanut kuin 100 grammaa, joten lahjojiakaan ei voi osoittaa syyttävällä sormella. Kyseessä oleva vyyhti oli pikkujoululahja Länskärineulojen Zeldalta, mutta tässä tapauksessa laatu korvasi koko vuoden määrän ;). Aivan ihanaa Ilun värjäämää kashmir-sekoitetta. Nam. Samassa paketissa sain myös Addin 2,5 mm sukkapuikot, jotka pääsivät heti käyttöön. Kiitos vielä kerran!