..on valmistunut lähiaikoina. Eli tammikuun aikana on valmistunut neljät lyhytlahkeiset hahtuvahousut.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 2182937765_c86a3331d9_m.jpg

 

 

Malli: oma

Lanka: kaksinkertainen englantilainen hahtuva puodista

Puikot: vihreissä 4,0 mm ja luonnonvalkoisissa 4,5 mm

Kulutus: yhteensä 233 g

 

Yhdet tilauksesta, loput puodin varastoon.

 

Sen lisäksi ystävän pojan 5- vuotis lahja valmistui vihdoin viimein..

 

 2183724422_5726300412_m.jpg

Malli: oma, mukaelma pikkuveikan liivistä

Lanka: Pirta

Puikot: 5 mm

Kulutus: 172g.

 

Lisäilin sivupalkkiin sivut langankulutus 2008 ja kulutus lankaan 2008. Tarkoitus on siis tilastoida valmistuneita töitä ja suuremmalla mielenkiinnolla tähän harrastukseen käytettyä rahallista omaisuutta tänä kuluvana vuonna.

 

Tilastointi ei ole vahvimpia puoliani, joten saa nähdä kauanko muistan noita päivitellä.

 

Miehen neule edistyy pikkuhiljaa, hidasta on XL kokoisen takakappaleen neulominen ohuesta langasta. Ai, siitä tulikin mieleeni..

 

Joulukuun alussa lomareissu lähestyi ja tarkoitus oli ottaa ainoastaan ohuet sukkalangat mukaan, mutta ongelma syntyi kun 2,25 mm bambupuikkoja ei löytynyt kuin neljä. No, tarvittiin hieman luovaa ongelmanratkaisua, pitkät 2,25 mm bambupuikot, sakset ja kynsiviila. Osannette varmaan päätellä, miten kertomus etenee.

 

Tosiaan, ajatuksena oli, etten mä kuitenkaan neulo mitään niin suurta kappaletta 2,25 puikoilla, ettenkö mä sukkapuikoilla pärjäisi. No, kuinka ollakaan, miehen paitaan kun tein mallitilkkua, kävi tuskallisen selväksi, että 2,25 olisi ollut hyvä olla olemassa. 2,75 mm nyt tikutellaan ja menetteleehän sekin.

 

Muuten, yllättävän riittoisaa lankaa, vyyhdit olivat kaikki n. 200 g painoisia ja ensimmäinen yhä menossa ja takakappaleesta neulomatta 5 cm. Eipä tarvitse huolehtia langan riittävyydestä, kun varmuuden vuoksi ostin sitä 6 vyyhtiä. Se on kyllä varsin herkullisen väristä, joten lopusta voisi tehdä itselle jotain kivaa..