Vietimme eilisen päivän siskon ja siskontyttöni kanssa Tallinnassa. Hieno reissu! Auringon paiste ja lämpö hellivät meitä kun istuimme terasseilla. Matkan tarkoitus (minun osaltani) oli päästä vilkuilemaan Tallinnan lanka ja hahtuvatarjontaa, ja se tuli kyllä toteutettua. Toisin sanoen, taisi hieman karata mopo käsistä.

Taustana tähän sen verran, että lankavarastoni on aina ollut kohtuullisen pieni. Tuskinpa kokonaismäärä on milloinkaan ylittänyt kahta kiloa. Tosin mies tuntuu pitävän sitäkin pöyristyttävän suurena.

Mutta mutta, olisittepa nähneet kultsin ilmeen kun eilen palasin kotiin kantaen kahta helkkarin isoa muovikassillista lankaa ja hahtuvaa. Pääosin hahtuvaa.

Puolustuksekseni voin kertoa, etten ole koskaan tilannut netistä lankaa, minusta lankaa täytyy päästä silittelemään ja tutustumaan (vähän niinkuin vieraaseen koiraan) taputtelemalla, ennen kuin sen voi päästää sisään kotiinsa. No, tästä johtuen olen tähän mennessä löytänyt vain kaksi mahdollista hahtuvanosto paikkaa, joissa on yhteensä ollut YKSI värjätty hahtuvakiekko. Sen luonnollisesti korjasin pikasesti hyvään kotiin.

No, Tallinnassahan sitten aukeni taivas. Edullista hahtuvaa aivan syötävissä väreissä. Eräässäkin kaupassa myyjä ystävällisesti ja pyytämättä kävi takahuoneesta hakemassa täydennyskorin, kun näki kuinka täpinöissäni olin. Ja mikä parasta, kassalla mä jo kikattelin ääneen kuullessani laskun loppusumman. Leijuin pilvissä pitkän aikaa kaupasta poistumisen jälkeen.

Summa summarum, ostettu kokonaismäärä ei yleismaailmallisesti ollut mikään järisyttävän suuri, olisiko ollut 9 hahtuvakiekkoa ja 4 lankavyyhtiä (pussukat makkarissa, missä mies ja typy vetelevät hirsiä, joten en viitsi lähteä kolistelemaan), mutta mulle kertaostosmääränä ennenkuulumaton. Onneksi hahtuva on kevyttä, joten lankavarastoni ei painossa mitattuna ole vieläkään mikään tolkuton, tilaa vievä kylläkin. ;)

Laitan uusista pienokaisistani kuvia, kunhan tämä meidän pesue heräilee ja katoaa puuhiinsa.

Ai niin, keskeneräisistä töistä sen verran, että hahtuvainen vaippakuori meni purkuun ja puikolle pääsi samantien normi vaippahousut.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!