1242389250_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aloitin jälleen neulomaan villatakkia siipalle. Malli on omasta päästä ja kehitellään samalla kuin neulotaan. Tarkoitus on neuloa pyörönä kainaloihin asti ja sitten.. niin, suunnitelmat eivät ole vielä tarkentuneet siitä etiäppäin. Kainaloihin on kuitenkin vielä parisenkymmentä senttiä neulottavaa, joten on tässä vielä aikaa pohtiakin.

Koska 304 silmukan neulominen pyöröllä alkaa palmikkoraidoista huolimatta jossain vaiheessa väkisinkin tympäisemään, piti aloittaa toinen työ rinnalle. Suuressa viisaudessani aloitin peitettä Hämis-peiton ohjetta värien osalta soveltaen.

Kaivoin kaikki ,no joo suurimman osan, jämäseiskaveikoista esiin ja valitsin niistä ne, jotka edes jotenkin kävisivät samaan peittoon. Ja mielellään siten, etteivät herkemmät vieraat saa sen johdosta migreenikohtausta.

Taidan olla aika tylsä ihminen kun kasan ulkopuolelle jäi vain mummon sukista yli jääneet keltaiset sekä joululahjaksi menneiden aniliinipunaisten sukkien jämät. Ja eikun neulomaan. Tällä hetkellä kerroksella on about 560 silmukkaa, joten tällä neuleella sitä tosiaankin ehkäistään kyllästymistä Cool.

No ainakin voi arpoa kumman neuleen kanssa tylsistyy. Kirjoneule lapasia tekisi mieli aloitella, muttei taida olla kovin ajankohtaista. Toisaalta, jos nyt aloittais ne taitaisi valmistua sopivasti syyskeleihin.

Ei vaan, nyt täytyy saada ainakin toinen tylsyys valmiiksi ennenkuin aloittaa mitään uutta.