Hiljaista on ollut blogissa.. Ei ehdi, eikä jaksa. Omaa aikaa on töihin paluun jälkeen ollut niin vähän, että sen käyttää mieluummin johonkin muuhun kuin näppiksen  naputteluun. Muiden blogeja olen seurannut kyllä tiiviisti, siinä lukiessa kun pystyy näppärästi neulomaan samalla.

Mutta eiköhän tämä tästä piristy, kun uudet arkirutiinit alkavat rullata paremmin ja paremmin.

On kirjoitustauon aikana sentään neulottu. Kirjoneule sormikkaista on valmiina neljä paria, mutta aikataulun muuttumisen vuoksi loput kolme paria saa jäädä odottelemaan parempaa inspistä. Varsinaista pakkopullaa!

Typylle tein garnstudion ohjeella neuletakin Novitan Woolista. Ohje oli alpakalle, mutta hyvin se vääntyi tuostakin, vaikken modannutkaan ohjetta. Lisäksi typylle on tehty parit kesäpipot, joista toinen jo katosi. Likka kun ei päähineistä tykkää, niin solmimisnauhattomat saa äkkiä kyytiä.

Töiden ohessa lomailtiin myös pari viikkoa Espanjan aurinkorannikolla ja rentouduttiin. Lämmintä piisasi ja mukavaa oli. Nähtiin Gibralttar ja tippukiviluolat, käytiin härkätaistelussa -hyi, ei ikinä enää- ja tallailtiin Malagan vanhaa kaupunkia edes takaisin. Lankakauppojakin löysin pari, mutta niiden sisältö ei oikein vakuuttanut. Keinokuitua, keinokuitua ja vielä kerran keinokuituja. Enpä hankkinut kerääkään lankaa tällä reissulla.