Flicr oli hyvittänyt osan kuvistani (lue: olin napsullut turhan ahkerasti delete-nappia) ja blogin asettelut oli mennyt päin mäntyä. Siivoilin siis laatikoitani ja poistin käynnissä olevat tempaukset.

Tempauksista pitikin muutenkin kirjoitella. Lankahamsterit on taas alkamassa. Tähän täytyy ehdottomasti osallistua ja testata, josko toimisi paremmin kun täysin läskiksi mennyt -10% projekti. Totaalikieltäytyminen saattaa sopia paremmin luonteenlaadulleni kuin tuollainen ehdollinen lupa langanostoon.

Hamstereihin en olekaan aiemmin osallistunut, koska löysin tämän blogistanian vasta myöhemmin viime keväänä äityislomalle jäätyäni. Harmittelin myös neuleolympialaisten sekä SNY-tempauksen ohimenoa.

Ennen hamstereihin ilmoittautumista täytyy kyllä säännöistä tarkistaa, vaatiko se varaston inventointia. Jos vaatii, en osallistu. Siihen ruljanssiin en suostu nyt ryhtymään. Kamala homma! Vaikka lankaa ei olekaan mitenkään mielin määrin varastossa (arviolta jotain 10 ja 13 kg välillä), niin lähes kaikki on yksittäisinä ja vajaina kerinä tai epämääräisinä vyyhteinä, jotka on pakko punnita. No thanks!

Jätän myös suosiolla kevään SNY:n väliin. Osallistuin syksyn tapahtumaan ja onnistuin vain hankkimaan aiheesta kamalan stressin. Itseni saamat paketit olivat niin ihania ja ajatuksella kasattuja -kiitos vielä kerran-, että omat lahjani tuntuivat riittämättömiltä ja hutaisten kasatulta. Ja stressi iski.

Muutenkaan nämä tempaukset eivät ole kohdaltani menneet aivan putkeen. MS3 jäi kesken, kun selvisi (tajusin vihdoin viimein) ettei huivi olekaan symmetrinen. Purkuun.

Sukkasadon aikana kyllä tikuttelin muutamat joululahjasukat, mutta en blogannut niitä kaikkia edes omaan blogiini. Mahdoinkohan yhtään postausta tehdä varsinaiseen tempauksen blogiin. Hmm.

-10% projektiin kyllä osallistuin alussa aktiivisemmin, mutta sitten innostus lopahti kesken.

Positiivisia kokemuksiakin toki oli, SNY ilahdutti suuresti syyllisyydentunnon ohessa ja lapasvaihtokin onnistui loistavasti.

Mutta summa summarum.. Myöhästyneenä uuden vuoden lupauksena lupaankin nyt, etten osallistu turhan moniin tempauksiin ja niihin joihin osallistun panostetaan viime vuotista enemmän.

PS. neulerintamalta sen verran, että ensimmäinen lumotar käväisi valmiina palatakseen taas kantapäähän.