Heti ensimmäisenä päivänä syyskuuta puikoille hyppäsi vastíkään Lidl:stä ostettu sukkalanka ja 2,25 mm puikoilla syntyi miehen siroon 43:een sopiva sukka. Tai siis kaksi sukkaa. Ongelmana on vaan, ettei äsken alkaessani kuvaamaan löytynyt yhtään sukkaa.

Kyllä mä ne vielä aamulla näin kun raivasin makkarista likaisia vaatteita alakertaan pyykättäväksi, mutta pari tuntia myöhemmin ne olivat kadonneet. Koska olen ollut yksin kotona voidaan varmuudella olettaa, että vippasin ne likapyykin mukana koneeseen. Ellei meillä siis asuste aave, joka käyttää koon 43 villasukkia ;).

Eli niistä kuvaa ja muita tietoja kunhan pesukone pysähtyy ja sukat kuivuvat punnitus kuntoon.

Mutta, onhan sitä satoa syntynyt enemmänkin kuin vain yhdet sukat. Tässä kuvallista todistetta:

Malli:perussukka; ranskalaisella? kantapäällä ja sädekavennuksella
Lanka:Novita Nalle 
Puikot: 3,00mm
Kulutus: 366 g
Koko: 70 cm - koko 43
Muuta: jep, raitasukka villitys jäi päälle ja taitaa jatkua kunnes kaikki nallet on kulutettu. Tosin harkitsin jo käydä katsomassa vieläkö tota hiilenharmaata olisi tyrkyllä ;)

Onhan täällä toki muutakin neulottu, mutta paljon ei ole valmiiksi syntynyt. Tässä kaikki muut syyskuun tuotokset...

Malli:helmineuleinen tiskirätti
Lanka: Novita Bambu 
Puikot: 2,75mm ?
Kulutus: 16 g
 

Paksut tumput taas olivat poikapuolen tilaus. Viikko sitten alkoi höpöttämään joulun lähestymisestä ja vaivihkaa kysäisi olenko jo lahjoja ajatellut. Ei suostunut sitten sanomaan enempää sillä erää, mutta myöhemmin vinkkasi kaupassa ettei hällä ole tumppuja lainkaan. No ei kun koukkaus takaisin ;) lankahyllylle ja poitsu valitsi itse haluamansa langan.

Malli:oma
Lanka: Novita seiskaveikka 2 kertaisena
Puikot: 5,5 mm
Kulutus: 126 g
Koko: mies
Muuta: jotenkin se yhä vähän ihmetyttää kun 14 v kundi haluaa pinkkiä, vaikka kyllähän se jo pitäisi muistaa. Näitä oli kiva tehdä ja valmistui nopeasti.

Jaahas pesukone lopettelee linkoustaan, pitänee mennä tarkistamaan sukkatilannetta ;)