Kaksi edellistä postausta katosi loppumetreillä taivaan tuuliin näpyttelyvirheen takia ja päädyin pyöräyttämään ne wordin kautta. Ja mitä tein tänä aamuna alkaessani kirjoittamaan? Avasinko ensimmäisenä wordin ja naputtelin tekstin hienoon ja kayttäjäystävälliseen tekstinkäsittelyohjelmaan, joka hienotunteisesti huomauttaa mahdollisista typoistakin? Vai meninkö suoraan vuodatukseen ja naputtelin sivun verran tekstiä huomatakseni taas löytäneeni tuon maagisen näppäinyhdistelmän, joka sensuroi kaiken kirjoittamani? Aivan oikein..

Eli tuleva kirjoitelma on toinen tarina pienistä vihreiatä lankakeristä, jotka niin kovasti halusivat mekkoseksi. Ensimmäinen yritelmähän oli se surullisen kuuluisa Pinaatti-tunika, joka meni 350 gramman neulomisen jälkeen purkuun. Toinen yritelmä valmistui eilen, ja sai jo ensiesiintymisensäkin, kun oltiin kouluaikaisten ystävien kanssa syömässä ja juhlimassa erään meistä syntymäpäiviä.

1239966115_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Malli: Oma sekoitus Pinaatti-tunikaa ja Södera-sukkia ;)
Lanka: Marks&Kattens EcoBomull
Puikot: Yläosa 3,5 mm, alaosa 4,5 tai 5
Kulutus: 450 g
Muuta: ihan jees, helmalle voisi tehdä jotain kääntyy hölmösti sivulta eteen.

Yläosa on suoraan pinaatti-tunikasta (silmukka- ja kerrosmääriä muutin saadakseni pienemmän koon) ja alaosa mutu-pohjalta Södera-sukkien mallineuleella. Lanka oli hieman hankala neuloa, "punotuttuun" lankaan puikko upposi usein väärästä välistä irroittaen pitkän lenkin jota oli hankala maastouttaa enää neulepintaan. Muuten neuloessa rapsakalta tuntuva lankava muuttuu suorastaan satiiniseksi iholla. 

Valitettavasti eilen illalla oli sen verran kylmä, ettei lyhyellä lyhythihaisella mekolla tarjennut, joten poolo ja paksut sukkahousut pilasivat sen aistinautinnon.  No, onneksi ruoka ja seura korvasi moninkertaisesti moisen pikkuasian.

Langanmenekistä sen verran, että käytössä oli 9 kpl 50 g keriä, joista viimeisestä jäi ainakin kolmasosa jäljelle sekä pitkiä langanpäitä päättely ja keränvaihtokohdissa. Silti langankulutus oli tasan 450 g. Novita voisi ottaa tästä oppia.

niin ja värihän tunnustaa kuukauden väriä joten PS täältä tullaan..