Tammikuussa valmistui vielä kirjoneule typylle ihanaakin ihanammasta alpakasta.

Meiltä päin kun ei mitään alpakoita kaupoista löydy, niin jouduin kärvistelemään Tampereen kädentaito messuihin saakka, kunnes pääsin tuota hypistelemään. Ja olen täysin myyty!! Ostin 4 kerää Drposin ja 2 teeteen ja näistä syntyi tytölle kirjoneuleinen neulesetti. Setti on kuvattu ja kuvat puhelimessa, mutten saa siirrettyä niitä koneelle.Höh!! Olen vanhalla koneellamme ja tähän ei ole asennettu Nokia PC suitea, enkä jaksa alkaa nyt vääntämäänkään. Laitan kuvia joskus myöhemmin.

Tosiaan.. paita valmistui sopivasti tammikuun viimeisenä päivänä, jolloin pääsin aloittamaan heti hamsterineuleita.

Setin housut osuivatkin jo tähän kategoriaan Langankulutus pökissä on 102 g ja sain juuri viimeiset tikit ommeltua vyötärökäänteeseen. Tämän työn ohella hamstereihin on valmistunut yhdet hahtuvaiset ja yhdet merinovillaiset villarit yhteensä kulutus näihin 140 g. Jee!! Voin siis ensimmäisesä viikkoraportoinnissa ilmoittaa kokonaiskulutukseksi 242 g.

Paikallisen lankakaupan valikoimiin palatakseni, käväistiin systerin ja typyn kanssa eilein ja huomasin että ovat ottaneet Teeteen lankoja myyntiin. Toivo jo heräsi, että jospa sittenkin olisi alpakkaa, mutta tuijottivat kuin heikkopäistä kun kehtasin kysellä. En tiedä kokivatko kritiikiksi, vaikka ihan nätisti mielestäni utelin, vai eivätkö tosiaan ole koskaan kuulleetkaan. Puolustukseksi täytyy sanoa, että kauppa on pääasiassa kangaskauppa, jossa on on pieni valikoima lankoja yhden seinän mittaisessa hyllykössä. En siis ostanut mitään, hamsterikuukausihan on vasta alkanut. Jos alpakkaa olisi ollut jossain jemmassa pidättäytyminen olisi ollut huomattavasti vaikeampaa.