Harmaavarpuset eikun -kerttuset valmistuivat lahjaksi päällikkökastiin siirtyneelle työkaverille lahjaksi.

2074213.jpg

Ohje: Kerttu-sukat

Lanka: seiskaveikka

Puikot: 3,5 mm

koko: n. 39

Kulutus: 94 g

 

Mä en ymmärrä, miksei mulla ikinä näy tuo kuvio kunnolla. Nämä sukat näkivät jopa hieman prässiä, jotta erottuisi, mutta ei kun ei. Mitä mä teen väärin??

 

Ja heti näiden hypättyä pois puikoilta siirryttiin ohuempiin lankoihin ja Lidlin sukkalangasta muotoutui tällaiset:

2074214.jpg

Ohje: perus

Lanka: Lidl:in lanka

Puikot: 2 mm

koko: n. 37

Kulutus: 64 g

Nämä menivät typyn tarhatädille kiitokseksi hirvittävän suuresta kassillisesta froteepyyhkeitä, jotka hän lahjoitti meille vaippojen imutarpeiksi. Pyyhkeet olivat niin hyväkuntoisia, että kunhan tästä vähän reipastun, niistä tulee muotoutumaan imujen sijasta vaippoja.

Tämä tarhatäti on kiertävä sijainen, joka keväällä oli pidemmän jakson neidin ryhmässä ja ipana ihastui täysin. Sijaisuuden päättyminen oli neidille kova paikka ja kun täti seuraavaa sijaisuutta tuli tekemään, neiti mökötti pari päivää hylkäämisen tähden. Nykysin hänellä on kuulemma vakituinen paikka eräässä kunnan toisessa päiväkodissa, eikä käy enään sijaistamassakaan :(

Mikähän muuten on, kun olen koko ajan aivan naatti. Ja jos joskus ei väsytä, niin sitten ei vaan muuten huvita mikään. Alkaa itseäkin tympäisemään, ihme ettei siippa ole vielä pahemmin kommentoinut tätä passiivisuutta.