<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vai onko tässä oikeastaan jotakin hyvää? Eipä juuri! Meillä nukkuminen on lähiaikoina ollut vähän niin ja näin ja viime yö oli taas sellainen huonompi. Mikä tarkoittaa, että nousin ylös puoli kolme. Jippii!! Onneksi takana oli kaksi suhteellisen hyvin nukuttua yötä, joten eiköhän tämä päivä tässä mene ja toivotaan parempaa onnea ensi yöksi.

 

Ja koska kaksi edellistä yötä meni hyvin, tuudittauduin eilen illalla siihen uskoon, että tottahan se seuraavakin menee. Niinpä siipan lähtiessä säädylliseen aikaan nukkumaan jäin vielä tikuttelemaan aloittamiani lapasia ja lueskelemaan blogeja. Yhdentoista maissa päätin, että nyt on tämän muijan aika siirtyä höyhensaarille, mutta sulkiessani telkkaria huomasin CSI:n juuri alkavan. Koska ei vielä sanottavammin väsyttänyt, istahdin vielä sohvalle katsomaan sitä ja kömmein vällyjen väliin vasta lähempänä puolta yötä. Näin ollen herätys pikkutunneilla ei suuremmin lämmittänyt mieltä. Niinhän sitä sanotaan, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

 

Erityisen ärsyttävää on, että kun keskustelen neidin univaikeuksia tuttavieni kanssa kaikki kertovat, että ” se on vaan sellainen vaihe”. No totta helkkarissa se on, kyllähän mä nyt sen uskon. Mutta kun päällä on jumalattomasti univelkaa, olisi kiva kun joku myös kertoisi koska tämä vaihe loppuu ja palaamme jälleen hyvin nukuttujen öiden autuaaseen maailmaan. Nih!

 

Neidin järjestettyä äipälle neulomisaikaa eilen CIA NY:n (ai miten niin olen koukussa noihin) aikana aloitetut tumput valmistuivat aamuyöstä. Illalla vippaan ne koneeseen ja ohjelman pyörittyä tarkistan jännittyneenä tuloksen. Niistä sitten myöhemmin, munhan piti esitellä vielä näitä elokuussa valmistuneita.

 

Typylle tekaisin pika pikaa ilmojen viilennyttyä perusraglan Pinkistä Maijasta. Nelosen Novitoilla kitkuttelin sileää menemään ja sain käytettyä <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />126 g tuota alun perin sukkalangaksi ostettua Maijaa.

Enpä sitten muistanut kuvat, mutta kaikki varmastikin osaa kuvitella miltä se näyttää. Ajatuksena olisi vielä jossain vaiheessa kirjoa siihen jotain kuvioita (syksyiset lehdet ovat tällä hetkellä ykkössijalla), mutta paita on ollut jo käytössä noin koristelemattakin.

 

Ja koska lankaa vielä jäi syntyi jämistä tällaiset kintaat Ullan ohjeella (joo ovat päättelemättö)

 

 1875982.jpg

 

Ohje: Peuransarvi- lapaset Ullasta

Lanka: Maija

Puikot: 4 mm

Koko: 2 v

Kulutus 57 g

 

Näiden jälkeenkin lankaa riitti, joten niistä jämistä muotoutui pieni kaulahuivi, mutta se oli jo syyskuussa joten siitä sitten myöhemmin.

Mietin vain, että mitähän olen oikein ajatellut tuota lankaa ostaessani. Sukat piti tehdä, mutta lanka riitti 2 v paitaan (tein reilun koon), lapasiin ja kaulahuiviin. Ja yhä on pieni nöttönen jäljellä, mutta siitä en enää ala mitään väsäämään.

 

Niin kuin aiemmassa postauksessa kerroin, olen tavoistani poiketen myös virkannut. Neidin huoneen muutos lastenhuoneen näköiseksi on suunnitelmissa ja normaalin huoneen kokoinen tila alkaa näyttää ahtaalta. Erityisesti pienemmille pehmoille oli keksittävä jonkinlainen säilytysratkaisu, jossa ne olisivat näkyvillä, mutta eivät veisi lattia- tai hyllytilaa. Hetki pohdintaa ja virkkuukoukku ja ne kirotut Minnilangat esiin. syntyi tällainen

 

 

 1875980.jpg

 

 

eli lopullisessa muodossaan tämä tulee olemaan pieni riippukeinu, johon nuo kallisarvoiset aarteet säilötään. Tällä hetkellä vielä surkea lerppu, mutta kunhan huone muuten järjestyy kuntoon – toivon mukaan vielä tämän vuoden aikana ;)-, niin eiköhän tuosta joutsen kuoriudu.

Positiivista on myös, että sain kulutettua noita murheenkryynejä peräti 88 g ja keltainen väri meni kokonaan. Itse asiassa loppui kesken kerroksen. Hetken mietein puranko kerroksen alkuun ja vaihdan väriä oikeaoppisesti siinä, mutta blogin nimeen perustuva ideologia pääsi taas selän päälle ja vaihdoin väriä lennossa. Ei sitä kukaan huomaa. Ja jos huomaa, niin en välitä. Ettäs tiedätte.

 

Mutta siis..

Ohje: omasta päästä

Lanka: Minni 100% akryyli

koko: n. 100 * 60 cm

kulutus: 88 g

 

Muuta huomioitavaa: Kiinnityssysteemi kehitellään vasta, kun lopullinen sijoituspaikka selviää. Valitettavasti ei todennäköisesti tule sopimaan muuhun sisustukseen väreiltään, koska tällä hetkellä mielessä on jotain aivan muita kuin vauvapastelleja. Mutta sen näyttää sitten aika tullessaan.

Hyvää torstaipäivää kaikille tänne asti jaksaneille!