Niin nämähän mun piti vielä esittelemäni..

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäisenä valmistui ne miehekkeelle suunnatut ”kirjoneule”-polvarit. Eli nämä:

 

 1875976.jpg

Tarkkasilmäisimmät huomasivat oitis,jopa noin tärähtäneestä kuvasta, ettei noissa paljon kirjoneuletta näy, mutta sillä määrällä, mitä mä testasin ensimmäisen sukan kärkiosaan, olisi jo nilkkapituiset koristellut. Mutta mikään ei näyttänyt hyvältä, jos kuvio muuten olisi ollut kiva, niin se ei sitten erottunut noista langoissa kunnolla jne. Tein radikaalin päätöksen, että prkl, tulkoon sitten raidalliset. Ja raitasukat tuli.

 

Ohje: oma peruspolvari

Lanka: Sisu

Puikot: <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2,25 mm (vai 2,75mm??)

Kulutus: 146 g

 

Toiveistani huolimatta langat riittivät hyvin, ja haaveilemani täydennysreissu Porvooseen jäi tekemättä. Höh.

 

Sisko muutti ja tupareihin tarvittiin jotain viemistä. Mullahan on kesken systerille aikanaan ehkä valmistuva pitsineule ja hetken jo harkitsin valmistuisiko se ajoissa toimiakseen viemisenä. Koska olen jo aiemmin, paljon aiemmin btw, luvannut sen paitasen tehdä niin ei se mielestäni oikein sovi lahjaksi. Toisekseen, etu ja takakappaleista on jo kolmannet versiot jo menossa, joten en uskaltanut luottaa sen ajallaan valmistumiseenkaan.

 

Sitä pirun paitaa on tosiaan nysvätty tunteella. Ensimmäinen versio oli pingottamisen jälkeen mallia puolijoukkue teltta – purkuun. Toinen versio oli jo vähän inhimillisempi, mutta tuolle meidän painonvartijat - mainokselle vieläkin auttamatta liian.. hmm.. kauniisti sanottuna, runsas.

 

No, siis tuparilahjaa kaivattiin, käynti lankakaupassa ja muutama ilta aktiivista neulomista ja valmiina oli keittiösetti:

 1875975.jpg

 

 

Ohje: ai mikä ohje?

Lanka: Catania

Puikot: 3,25 mm

Kulutus: 166 g

 

Yksiväriset ovat rättejä, kaksiväriset pannulappuja ja raidallinen pieni keittiöpyyhe. Ihan jees musta, ei mitään järisyttäviä, mutta eiköhän asiansa aja. Lanka oli todella miellyttävää neuloa, ja väri valikoima hyvä. Sormia syyhyttäisi tehdä tuosta langasta jotain isompaa, mutta vielä ei ole lankoja hamstrattu siihen tarkoitukseen.

 

Tähän testiversiona neuloin myös kotiin 2 puuvillaista tiskirättiä, en nyt viitsinyt enää kuvata kun on pari viikkoa ollut jo käytössä ja kaipaavat kipeästi pesukonetta ;).  Kulutus näissä kuitenkin 52 g yhteensä.

 

Esittelen loput valmistuneet myöhemmin, nyt täytyy jatkaa hommia..