Kaksi viikkoa ehti kulua edellisestä kirjoituksesta, mutta ei noista keskeneräisistä viitsi niin kirjoitella, kun niiden valmistumisesta ei koskaan ole täyttä varmuutta. Ja siis keskeneräisiähän riittää, siinä myös syy miksei mikään tunnu valmistuvan.

Mutta tänään olen ollut ahkera, tai siis ainahan mä olen, mutta nyt suorastaan poikkeuksellisen ;). Asiaa tietysti hieman edesauttoi neiti, joka päätti puolenyön maissa, että nämä unet on nyt nähty, eikä mua väsytä enää yhtään.

Neulonta-aikaa on siis näin vapaa päivänä riittänyt ruhtinaallisesti, ensimmäisen kolmen tunnin aikana neulontarauhaa ei vain ollut. Passitin neidin sänkyynsä varmistikin tusinan kertaa erilaisten lupailujen ja uhkailujen siivittämänä ja viimein varttia yli kolme sisupussi antoi periksi ja simahti.

Mutta asiaan.. tänään valmistuneet sisarukset:

Vasemman puoleiset

Ohje:oma

Lanka: ruotsalainen ja virolainen  

Puikot: 3,5 mm

Kulutus: 39 g

 

 

Oikean puoleiset

Ohje:oma

Lanka: ruotsalainen 2x

Puikot: 4 mm

Kulutus: 56 g

Koossa näkee hyvin hahtuvan paksuuseron, housujen silmukkamäärät ovat samat ja luulisin myös kerrosmäärien täsmäävän. Tämä virolainen hahtuva on tosi ohutta, eikä kestä yhtään vetoa.

Muutakin on valmistunut, mutta niistä lisää seuraavissa ajastetuissa postauksissa. Täytyy jakaa nyt nämä valmistuneet usealle päivälle, kun seuraavia saadaan taas todennäköisesti odotella pidempään ;)