Ankean harmaa aamu ei paljon lohduttanut herätessäni lähes kaksi tuntia kellon soiton jälkeen. Normaaliaamuna tilanne olisi ollut kohtuullinen, luojan kiitos liukuvasta työajasta, mutta tänä aamuna oli tapaaminen, johon heräämishetkellä oli hmm.. odottakaas 14 min aikaa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamu siis käynnistyi vauhdikkaasti, aamusuihkut jäi käymättä, kahvit keittämättä ja juomatta,, rauhallinen blogikierros tekemättä ym. No, olennaisimmat –hampaiden pesu, pukeminen ja neidin vaippojen pakkaus- tulivat tehtyä ja myöhästyin tapaamisestakin vain 4 min. Aika hyvin, vaikka itse sanonkin.

 

Töissä on nyt tullut juotua kahvia koko ajan lipittämällä, mutta ei tuo automaatin kaakaokahvi korvaa kunnon mokkamasterilla keitettyä juhlamokkaa. Suupieliä kiskoo vieläkin, vaikka olen ollut jo 5 tuntia töissä.

 

Pieniä käsitöitäkin on valmistunut, piti kirjoittaa että neuleita, mutta tavoistani poiketen olen myös virkannut männä kuukauden aikana, mutta aika pientä värkkäystähän tuo on ollut.

Tämän luonnottomuuteen on syynä pohjaton saamattomuus, laiskuus sekä harrastuksiin varatun ajan rajallisuus. Olen jakanut lähiaikoina noita aikaresursseja useamman harrastuksen kesken, joten neule tuotokset on vähentyneet.

 

Reilu kuukausi sitten postatussa kirjoituksessa olin täpinöissäni huuto.netin hankinnastani. Ostin siis perinteisen, hieman jo rapistuneen rukin. Myyjän mukaan se oli käyttökelpoinen ja odotin kuin kuuta nousevaa seuraavaa viikonloppua, että pääsen sen noutamaan. Kälyltä sain vielä puhuttua karstat lainaksi sekä pienen määrän vuonna 1 ja 2 heidän pihamaallaan majailleilta lampailta talteen korjattua villaa.

 

No, rukin nouto sujui kommelluksitta ja karstat ja villatkin sain samalla reissulla. Kotiin päästyämme purimme kuorman autosta ja ehdin tarkemmin katselemaan ostosta. Pettymys oli melkoinen , kun tajusin että siitä puuttuu osia. Siis mitäpä sitä rullalla tai kehrällä tekisikään ja itse asiassa mielestäni koko lyhty kiinnityksineen –toinen pää rikki- olisi uusimiskunnossa.

 

Onneksi hinta oli tooodella edullinen, niin ei aivan hirvittävästi ketuttanut, mutta tarpeeksi kuitenkin. Laitoin myyjälle sähköpostilla kyselyä puuttuneista osista ja hän lupasi etsiskellä, mutten en ole kyselyistä huolimatta saanut mitään vastausta asiaan, joten eiköhän toivon voi siltä osin jättää.

 

No kun kehräämään piti kuitenkin päästä, laitoin siipan asialle ja kohta minullakin oli hieno, itse tehty värttinä. Villaa en uskaltanut ensi alkuun kokeilla, vaan treenasin erilaisilla hahtuvanjämillä. Testit onnistuivat yllättävänkin hyvin, mutta tosiaan se oli hahtuvaa.

 

Määrät on vaan huvittavan pieniä 10-<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />20 g välillä nöttösiä, eivätkä väritkään sovi keskenään yhteen, mutta kyllä mä vielä ne tikuttelen johonkin, jotta pääsen niitä täälläkin esittelemään..