Hamsterikuukausi alkoi suunnitellusti petroolin isoveljen tuhoamisella. Tällä kertaa en kastellut valmista neuletta, vaan höyritin varovasti ja nyt se käyttäytyi mallikkaasti. Eri asia on, uskallanko neuletta ikinä pestä mutta se on sitten sen ajan  murhe.

Tekele onnistui kaikin puolin mallikkaasti ja koska puikkokokokin oli reilu, myös vauhdikkaasti. Tiistai-aamuna loin silmukat ja neuloin helmaresorin kaksi ensimmäistä kerrosta. Illalla jatkoin Länskäro-neulojien tapaamisessa ja kotiin lähtiessä oli jo toista sataa grammaa tuota epäonnen-lankaa neulottu.

Salainen tavoitteeni oli neuloa takki viikossa, mutta viikonlopun aktiviteettien johdosta neule valmistui vasta tiistai-iltana.

Mutta tässä se nyt on..

jep taas tylsä kuva "henkarissa vessan ovessa", mutta me oltiin typyn kanssakahden, kun sain inspiraation kuvaamiseen. Järkkäriä en uskaltanut tuolle alle 4 veelle antaa ja pokkari on taas näköjään jemma nimisessä paikassa.

Takin malli on Dropsin sivustolla, lankana siis perooli Isoveli, puikot 5,5 mm ja kulutus tasan 650 g.
Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, varsinkin pariin pieneen yksityiskohtaan..

Ensinnäkin napituslistojen silmukoiden poimiminen onnistui todella siististi, ottaen neulojan huomioon.. Katsokaa vaikka

 

ja sitten sokerina pohjalla, nämä napit!! Näyttävät luonnossa aivan nahkaisilta, vaikka ovatkin puhdasta muovia ;)
Ja mikä parasta, ne löytyivät lähilankakaupasta hyvin edulliseen hintaan.

Tosiaan, kävi lankakaupassa maanantaina ja vaikka hipelöinkin poistokissa olleita bambu-lankoja jäivät ne odottamaan seuraavaa ostajaa. Pysyin siis kiusauksesta huolimatta vielä hamstereissa ja vihjaisin vielä neulojaystävällekin poistokoriin jääneistä langoista. Oli kuulemma käynyt seuraavana päivänä ne pois sieltä kuleksimasta ;)

Puikoilla on taasen Isobeljeä, tällä kertaa neidille ja yllättäen pinkkinä. Veikkaa odotetaan nyt monella tasolla, kun oikean veikankin pitäisi huomenillalla tulla käymään. Toivottavasti tämä lankaversio "saapuu" ennen sitä...