Blogitauon aikana olen myös ansioitunut ompelun saralla. Viimeistelin typyn kahdet housut (no  hyvä on, myönnetään, niistä puuttui ainoastaan kumpparit ja lahkeiden huolittelu).

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Suurempi innovaatio on housuvaipan kehitystyö, jonka ensimmäinen prototyyppi syntyi täysin vahingossa. Löysin nähkääs jo ennen tytön syntymää kierrätysmateriaaleista leikattuja vaipan osia, jotka olivat yllättäen jo käyneet pieniksi. Syntyi ajatus housuvaipoista.

 

Jonkin aikaa pyörittelin kappaleita käsissäni ja sitten ompelukone surraamaan. Aikaa meni prototyyppiin noin 20 minuuttia ja liian korkeaa vyötärökappaletta (leikatuissa kappaleissa ei myöskään pituus riittänyt) ja hieman turhan leveää haaraosaa lukuunottamatta, vaippa on loistava!!

 

Näitä lisää!! Ja mikä parasta, niitä leikattuja vaipan osia riittää vielä useampaankin sisävaippaan ja niihin on jo imuosatkin leikattu. Ja juuri kun meillä alkoi sisävaipat käymään pieniksi ja manasin tulevaa urakkaa! Voi hitsi, kun äiskä pääsee nyt helpolla! Nyt voisi  jo harkita vaippoihin jotain koristeluakin, kun tähän saakka en  ole viitsinyt moisiin panostaa!

 

Nyt kun olisi vielä aikaa ompelemiseen!