1245762087_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa aktiivisesti kesken olevat neuleet, kuva tiistain tilanteesta.

Ylälaidassa sininen virkattu hattu Novitan Jasminista A:lle. Edistynyt sen verran, että valkoinen koristereunus on valmis ja lieri kiinnitetty ylös. Oikeastaan, pientä silitysraudan näyttöä ja koristennapin kiinnitystä vaille valmis.

Ylälaidassa vihreä virkattu hattu Novitan Bambusta ystävälle. Ei edistystä kuvan oton jälkeen ja odottaa lierin purkua ja pientä fixausta muutenkin. Jotenkin outo, eikä nyt oikein nappaa.

Ylhäällä oikealla punaiset Fabel sukat lahjavakkaan. Ei edistystä, ensimmäinen sukka lähestyy kärkikavennuksia.

Edellämainittujen keskellä vaalean beige neuletakin alku A:lle. Karnaluksista haettua 100 % alpakkaa. Ihana lanka, mutta aika ei riitä neuleen edistämiseen. Tilanne: hihat ja huolittelut puuttuu.

Alhaalla oikealla neulottu bolero A:lle Novitan Jasminista. Samaan settiin ylälaidan hatun kanssa. Tämä on jopa hieman edistynyt, eli reunavirkkaukset meneillään. Valmistunee toivottavasti tänään.

Vasemmalla keskellä on jo aiemminkin mainittu miehen paita. Kuva on otettu tilanteessa jossa vartalo-osa on kainaloissa ja hihoista on neulottu noin 25 cm. Ei edistystä kuvasta. Hihojen kiinnitystapa on yhä auki. Uskaltaisiko kokeilla istutusta neulomalla. Mallikappaletta ei kyllä jaksa vääntää, mutta epäonnistuessa purkamisen määrä kauhistuttaa.

Keskellä edessä on mun viimeisin yritelmä Pinaattitunikan mekko versiosta. Piti olla valmis ja päättelin, mutta uudelleen sovittaessa huomasin, että muutama lisäsentti helmaan ei tekisi yhtään pahaa. Mitäs kysyin mieheltä helman pituuden sopivuutta ;) Eli helma purkuun ja uudelleen puikoille.

Edessä vasemmalla Zetor-huivin alku Rose Mohairista. Tämä on edistynyt eniten, mutta vielä tässäkin on tikuteltavaa jäljellä.

Näistä neidin neulesetin ja mun mekon+huivin "parasta-valmistua-ennen" päiväys on 5.7. Saas nähdä valmistuuko.

A:n settiin kuuluu myös tämä

1245761994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa siis keskeneräinen Elenka, joka likoamassa ennen ensimmäistä pingotusta. Tämä on nyt kuivumassa ja odottelee reunavirkkauksia.

Koska tekemistä näyttää riittävän poistun nyt terassille kahvikupposen ja virkkuun kera. Nauttikaahan nyt lämmöstä, kuulin huhuja että ensi viikolla taas jo sataisi.