Mulla on toista vuotta pyörinyt varastossa säkillinen Gedifra Soft Hair- merkkistä lankaa, jonka tilasin aikoinani tarkoituksena lähettää se silloiselle SNY:lleni (nythän en osallistunutkaan). Aikomus meni saatuani langan. Suunnittelin viimeisestä paketista jouluaiheista, joulunpunaista lankaa, jokin joululehti jne. kyllähän te tiedätte. Lankapaketin avattuani tajusin, että ei mennyt ihan kohdilleen, lanka oli niinkuin näette viininpunaista. No, ei se mitään. Portaiden alla olevaan säilytystilaan mahtui vielä, eli jemmalankaa.

Pyörittelin keriä käsissäni silloin tällöin, neuloin koetilkun, useammankin, mutta ei, se ei vain jutellut. Lankahan on pörröistä ja jotenkin haperon tuntuista. Ei tuntunut sopivan pintaneuleet, ei näkyneet palmikot. Suurempi erä samaa lankaa kuitenkin poltteli (muutenhan varasto koostuu yksittäisistä ja vajaista keristä) ja viimein lopetin tuskailuni päättämällä, että nyt se lähtee puikoille.

Vaadittiin useampikin yritys, erehdys ja purkaminen, mutta niin vain kävi, että siitä kurjakkeesta muotoutui tyköistuva pitkä liivi.

2074215.jpg

Ohje: oma

Lanka: Gedifra Soft Hair, viininpunainen

Puikot: 6 mm ?

koko: n. 32-37

Kulutus: 146 g

 

Lopputulos oli vaivan arvoinen, on miun makkuun vaikka langanpäät onkin yhä päättelemättä. Lankaa jäi vielä reilusti ja nyt harkinnassa on jatkaako tuota hamoseksi asti. No, idea hautukoon nyt jonkin aikaa, tuo on vielä turhan lämminkin näille ilmoille.

 

Mun mielestä tuo liivi suorastaan vaatii allensa hiilenharmaata pooloa, pitäisikin mennä vaatekaupoille etsimään sellaista.