Kirjoitin pitkän sepostuksen äsken ja onnistuin yhdellä napin painalluksella tuhoamaan sen, joten loput hamsterineuleet sitten vaan nopeana luottelointina.

Neuletakki Novitan Luxus Cottonista synttärilahjaksi typyn parhaalle kaverille, kulutus 178 g.

Mekko neidille Novitan Puro Batikista, kulutus 266 g.

Mekon jämälangoista simpukkalierihattu (taas)

Kulutus 84 g.

Ja koska lankaa oli yhä jäljellä neuloin aivan ihastuttavalla ohjeella aivan kamalan mörvelön. Pipo on aivan liian matala neidille ja aivan tolkuttoman leveä. Lisäksi se on jotenkin ihmeellisen lörppö ja no, aivan kamala. Meinasin purkaa mutta neito ihastui ja halusi sen leikkeihinsä. Kielsin käyttämästä sitä ulkona tai edes parvekkeella, ettei kukaan vain näe.

Kuva on aivan niin hyvä, kuin tuo tekele ansaitseekin.

Sitten kun jämälangat olivat taas hieman lisääntyneet lisäsin edellisiin muutaman Tennesee kerän lopun ja neuloin typylle lappuhaalarit..

Vähän on isot vielä, mutta toivottavasti ovat sopivat kesällä. Kulutus näissä 298 g.

Vaikka paksu lanka olisi ehkä ollutfiksu valinta hamsterikuussa, alkoi Annis-huivin ohje huutelemaan sillä taajuudella, ettei sitä voinut enää ohittaa. eipä siinä mitään, kirjopirkkaa puikoille ja syntyi ystävälle syntymäpäivälahja.

Kulutus 58g.

Sitten koominen kolmikko. Vaari (siis minun isäni) käväisi ja kertoi hävittäneensä mun neuloman pipon. Lupauduin tekemään uuden mutta teinkin sitten kolme...
Ensin oli ohutta lankaa ja lisäsin silmukoita mielestäni reilusti. Tuli pieni. Hieman paksumpi lanka, mutta vähensin vähän silmukoita, ja pienihän se pentele taas oli.
Kolmas tulikin sitten seiskaveikasta ja taisi tulla vähän iso, mutta syntytarinan kerrottuani, eihän vaari sitä enään uskaltaisi myöntää. Mutta tässä siis nämä..

Lisäksi olen harjoitellut kakun päällystämistä. Olen aina aiemmin laittanut kuorrutteen vain kakun keskelle ja laittanut kermaa reunoille, mutta nyt haluan oppia tekemään siistin pinnan. Ensimmäinen viritys rypyttyi kamalaksi ja olin tyytyväinen, että se oli omalle porukalle tarjottu ystvänpäiväkakku. Toinen versio onnistui jo paremmin, vaikka sokerikuorrute repeilikin tällä kerralla. Ehkä sitten ensi kerralla onnistuu jo täydellisesti ;)

Toisessa harjoituskakussa käytin koristelussa ideaa, jonka kopioin jostain marsipaaniohje-lehdykäisestä. Saanen esitellä, erilainen juustokakku..

Niin, lankahamsterit sitten loppui ja minun ääneenlausumaton tavoitteeni ylittyi reilusti. Olin haaveillut kilon ylityksestä, mutta kulutinkin kokonaista 2328 g lankaa. Ei huono.

Ostin eilen heti lisää lankaa. Oli olevinaan suunnitelma ja kauppareissulla ostin neljä kerään Novitan Katria. No, lanka oli loppujen lopuksi aivan liian paksua ja vähänkö otti päähän, että ostin sitten 400 g keinokuitulankaa heti kun varastot olivat vähän pienentyneet. Sitten tuli idea ja tyynyn päälliset alkavat olla valmiit. Nämä ovat tulossa likan sängyn koristukseksi ja tarkoitus olisi saada virkatut osuudet tänään valmiiksi.

Niin ja ostinhan mä jo tiistaina lankaa, mutta se oli Zeldan värjäämää ja aivan ihanaa, eikä harmita ollenkaan ;)