Siis minähän ilmoittauduin taannoin sukkasatoon ja määräajan umpeuduttua aloin odottelemaan kutsuja. Meni muutama päivä, ja rehellisesti sanottua arkielämä oli niin hektistä, että unohdin koko asian.

Nyt kun suosikit-listallani olevissa blogeissa alkoi esiintymään mainintoja alablogeista, palasi muisti pätkittäin ja hetken tuumailtuani tulin siihen tulokseen, ettei ilmoittautumisvietini varmaankaan mennyt perille. Kunnes tänään tuli ahaa-elämys. Avasin jokin aika sitten blogille oman sähköpostin jonka olin autuaasti jo unohtanut, kävin tarkistamassa tilanteen ja siellähän se kutsu oli.

Toisaalta, yksiäkään sukkia, tossuja tai töppösiä ei ole vielä aloitettu, että...

Jotain muuta on kuitenkin valmistunut

1881844.jpg

Ohje: Bainbridge Scarf

Lanka: Maija

Puikot: 4 mm

Kulutus: 34 g

Muuta: Ohjeen mallineuleella neule oli tosi paksua, joten vaihdoin sen helmineuleeseen. Olisi saanut olla hieman korkeampi. Vaatii vielä prässäystä.

Ja tässä yövalvomisten tulos..

1881842.jpg

Ohje: perus-huovutettu omasta päästä

Lanka: Cortina

Puikot: 8 mm

Kulutus: 95 g

Koko: 7-8

Nämä onnistui hyvin ja ovat mukavat. Toiset on jo puikoilla.

 

Kiitokset lapaskehuista, ja yleensäkin kommentoinnista. On aina mukavaa omin silmin todeta, että joku vaivautuu lukemaan näitä sepustuksia. Erityisesti lämmitti, kun sai kehut ohjeen tekijältä. Tässähän vallan punastuu.

Ja Mari, muista että se nyt on vaan sellainen vaihe, se kestää ehkä kakskyt vuotta, vai minkä ikäisenä tuo jälkikasvu nyt muuttaakin pois isin ja äipän helmoista ;).

Btw, nukuin viime yönä seitsemän tuntia putkeen, olo on kuin uudesti syntyneellä !

Niinpä toivottelenkin hyvää yötä kaikille!