Kyllä täällä tosiaan vielä neulotaankin.

Monista muista bloggaajista poiketen, mulla on työn alla yleensä vain kaksi  korkeintaan kolme neuletta kerrallaan. Yleensä on yksi "oma" ja yksi firman työ meneillään kerrallaan. Ufoja ei siis lasketa tähän joukkoon, ja muut kuin neuleet on myöskin suljettu keskustelun ulkopuolelle.

Siis varsinaisesti omista töistä työn alla on parhaillaan miehen neulepaita tai -takki siitä aiemmassa postauksessa mainitusta virolaisesta langasta. Takakappale on puikoilla ja hipoo kohta kainaloita. Mallineuleena kahden kerroksen helmineule ja jotain (palmikko?)kuviota haaveilen vielä yläselkään. En osaa päättää, ja jos päätös ei synny pian jää kuviottomaksi. Lanka on ihanan sini-liila-vihreän kirjavaa, joten en tiedä tarvitseeko tuo edes mitään kummempaa kuviota, olisi vain kivaa vaihtelua. No etukappaleeseen/- kappaleisiin sitten kyllä tulee jotain..

Mun lumottaret on edelleen puikoilla, tilanne sama kuin 4.11 kirjoituksessa. Menee vissiin jo ufo-kategoriaan. Tosin mies niistä aina välillä muistuttelee, joten eiköhän ne jossain vaiheessa edisty. Lisäksi baijerilaiset on pysähtyneessä tilassa. Nämä ovat jo UFO:t. Valmistuu vai ei valmistu, who knows?  Itse asiassa, who cares? Että silleen.

Lisäksi ja omista töistä kiireisimpänä ja on ystävän pojan syntymäpäivälahjaksi tuleva liivi. PIkkuveikalleen jo vastaavan neuloin ja tuntui ollen mieluinen kun isoveikalle samanmoinen tilattiin. Liivistä puuttuu tällä hetkellä enää kätenteiden joustimet, kaulus ja kirjailut. 

Liivi on roikkunut tuossa vaiheessa jo pari viikkoa, nyt pitäisi vaan rykäistä se valmiiksi kun lupasimme typyn kanssa mennä heille kahvittelemaan maanantaina. Eli siis pois netistä ja puikot heilumaan ja sassiin!!

Hyvää viikonloppua toivotellen, Lastu