Joulukuu vierähti nopeasti joululahjoja puurtaen ja sairastaen. Minä en siis sairastanut, mutta typy sairasti sekä vesirokon että mega räkätaudin. Neiti kesti kummatkin koettelemukset reippaasti, mutta pakollinen kotona olo rassasi hermoja. Siis kummankin. Onneksi tarhakaveri äiteineen kävi meitä piristämässä väliviikolla jopa kahtena päivänä. Kiitos!

Bloggaaminen on taas jäänyt vähiin, syynä laiskuus ja tietotekniset ongelmat. Vuodatus on tökkinyt ja tietokoneeni on elänyt omaa elämäänsä. Läppäri sammuilee itsekseen kesken kirjoittamisen ja sen lisäksi tämä rakkine taitaa inhota kuvia. Sammuu nimittäin AINA yrittäessäni käsitellä kuvia. Nyt ratkaisin asian niin, että siirsin kuvat eläkkeelle siirretyllä pöytäkoneella vuodatukseen ensin, ja jatkoin vasta sitten läppärillä. Saas nähdä.

Tämä on siis kolmas kerta kun kirjoitan tätä postausta, joten tällä kertaa jo oikaisen...

Joululahjoiksi valmistui yhteensä kuudet lapaset, joista neljät olivat peruslapaset, yhdet Novitan perinnemallilla neulotut sekä yhdet egyptilaiset. Lisäksi valmistui Calorimetry Novitan Purosta, kummitytölle neuletakki Fabel-langasta Dropsin ohjeella, kaksi pipo Vikingin Baby Ull langasta ja kaksi hahtuvaista kissapipoa. 

Lisäksi joulun jälkeen valmistui vielä neidille uusi pinkki Baby Ull neuletakki huovuttuneen tilalle. Eri mallilla tosin. Neiti tykkää, muttei anna kuvata päällään... Hmm, ihme pänkkä, mistähän lie perinyt ;)

Mutta, koska kuvat aiheuttavat tässä blogissa harmaita hiuksia lätkäisen ne tähän vain peräkanaa..

 

Perinnelapasten kuva oli jotenkin virheellinen, eikä vuodatus suostu sitä lataamaan..

kuvapläjäys jatkukoon..

Lankaa näihin tuotoksiin paloi yhteensä 967 g.

Uuden voden lupauksista tai päätöksistä sen verran, että olen päättänyt päivittää säännöllisemmin ja yrittää parhaani mukaan ratkaista tuon kuvaongelman.

Sen lisäksi aion seurata tarkemmin lankaliikennettä ja ihan oikeasti kirjata myös kaikki lankaostot ylös. Varastoa, vaikkei se niin iso olekaan pyritään ahkerasti pienentämään.

Yritän blogata vielä lopullisia tilastoja viime vuodesta tämän päivän aikana, jos ei onnistu, saa jäädä kokonaan tekemättä ja uusi vuosi alkakoon.

Hyvää alkanutta vuotta ja loppiaista!